Karlsen Hesteutstyr
0,-
Lukk
Handlekurven er tom

Subtotal: 0,-

 

Trixie

Et veldig individuelt forhold til et kjæledyr

TRIXIE følger deg og kjæledyret ditt fra fødsel til alderdom, hjemme og på tur, til spill og sport, og i hver sesong med passende produkter.
Ved å gjøre det tar vi ikke bare hensyn til de ulike preferansene og behovene til alle raser, vi holder også et øye med aktuelle trender.
Kort sagt: TRIXIE har noe som passer for enhver dyreelsker i vårt produktsortiment. Det skyldes ikke bare vårt brede produktspekter med 6500 varer, men også vårt utmerkede pris-ytelse-forhold.

Leverandør av ideer og feilsøking!

Mange av våre produktlinjer er utviklet, prøvd og testet internt av spesialister og designere. Integrering av råd fra eksterne dyreeksperter og utviklere spiller også en viktig rolle. Høye kvalitetskrav og deres dyrevennlige gjennomføring er like viktig for oss som en nøye håndtering av klager.

Bærekraft er vårt tema!

Siden TRIXIE ble grunnlagt i 1974 har kjærligheten til kjæledyr vokst kontinuerlig, og i dag er den underlagt helt andre krav enn tidligere. Derfor føler vi i TRIXIE et høyt ansvar når det gjelder bærekraft og sosialt engasjement. Vi endrer og tilpasser kontinuerlig prosessene våre for å optimalisere og intensivere dem.

En sterk filosofi!

Historien om TRIXIE begynte med en lastebil på tre og et halvt tonn og en danske. Da forretningsmannen Bonnik Hansen lastet lastebilen sin med hundebånd, leker og tyggebein, hadde han ingen anelse om at enkeltmannsforetaket hans skulle utvikle seg til en europeisk markedsleder.


I dag er mer enn 8 500 spesialforretninger i 100 land over hele verden utstyrt med rundt 6 500 varer for hunder, katter, fugler, små dyr og reptiler fra selskapets hovedkontor i Tarp, Tyskland.


Vårt firma har mer enn 600 fast ansatte og mer enn 100 midlertidige jobber. 50 feltservicemedarbeidere ivaretar våre kunder i Tyskland, Østerrike, Storbritannia, Frankrike, Nederland, Belgia og Luxemburg. Som opplæringsbedrift tilbyr vi opplæring for ni ulike yrker.


Til tross for sin raske vekst og suksess, har selskapet holdt seg jordnær og autentisk. Alle er på fornavn, møter foregår i øyehøyde, og vi behandler hverandre på en rettferdig og åpen måte. En jevnlig utveksling av ideer med kunder og leverandører er like viktig for oss som pålitelig og hjelpsom behandling av henvendelser.


Vel, vi er vennlige og typisk nordtyske.

Vi håper at du og kjæledyret ditt liker produktene våre!

1
Viser 1 til 63 (av 63 produkter)

Trykk ENTER for å søke