Karlsen Hesteutstyr
0,-
Lukk
Handlekurven er tom

Subtotal: 0,-

 

LoveC Equestrian

Om oss

Om oss

Love C er en familiebusiness, som produserer stelleprodukter for hest. Det startet da jeg, Lena, den mest hesteinteresserte i familien, var på utkikk etter en grooming bag. Det var viktig for meg at den var både praktisk og pen, og ettersom jeg er kresen og vet hva jeg liker, var ikke dette en lett oppgave. Jeg fant aldri det jeg ville ha, og innså til slutt at jeg måtte lage det selv om jeg skulle få akkurat det jeg ønsket meg.

Etter å ha drevet med hest i 40 år, både som hobby og fulltidsjobb, vet jeg godt hva som fungerer. Derfor er viktig for meg at produktene ikke bare ser pene ut, men også har god funksjonalitet, og de er dyrevennlige. Det var viktig for meg å skape dyrevennlige produkter, siden jeg elsker dyr generelt. Dette vil si at ingen av produktene våre inneholder dyremateriale, som for eksempel skinn, bust eller pels.

Med produktene vi nå har laget, har vi sørget for både funksjonalitet, etikk og estetikk, slik at de er anvendelige for alt og alle.

 

Bakgrunn for navnet

Navnet «Love C» står meg nært og kjært. Jeg har mange jeg er glad i, som starter med bokstaven «C», blant dem både folk og fe. Jeg har to hester, Cremona og Caracas, datteren og mannen min, og en sau og en katt. Navnet på dette merket er min dedikasjon til de jeg er glad i.

 

Håper dere vil like produktene våre.

 

Hilsen oss i

Love C

1
Viser 1 til 11 (av 11 produkter)

Trykk ENTER for å søke