Karlsen Hesteutstyr
0,-
Lukk
Handlekurven er tom

Subtotal: 0,-

 

Hurtta

Hurtta-historien begynte med vårt personlige behov og ønske om å beskytte hundene våre mot de kalde og stadig skiftende, ekstreme forholdene i nord.

Vi er fra Finland, "Det ville nord", et sted kjent for sin rene og eksotiske natur og ubøyelige vintre. Opprinnelig var vi profesjonelle innen klesindustrien, og vi var fast bestemt på å lage funksjonelle produkter for våre egne hunder, samtidig som vi utviklet en rekke funksjonelle hundeutstyr globalt.

Det som startet som et ønske om å lage høykvalitets, værbestandig hundeklær og utstyr slik at hunder og hundeeiere kunne trosse elementene og nyte naturen sammen til enhver årstid, har vokst til et større oppdrag for å støtte og beskytte hunder på alle måter vi kan. . Det inkluderer mer bærekraftig produksjon, emballasje og til og med markedsføringsmateriellet vårt, for hvis det er bedre for planeten, er det bedre for hunder og menneskene som elsker dem. Vi lever for hunder fordi de lever for oss.

Vi er ikke fremmede for parkene, stiene og treningsfeltene som hunder og deres eiere besøker hver dag. Vår ekspertise stammer fra vår omfattende klesindustri og designerfaring, og fra båndene vi har knyttet til andre omsorgsfulle hundeeiere, hundetrenere og profesjonelle hundesporter rundt om i verden.

Vi elsker å utstyre hunder, men vi streber også etter å kanalisere deres iboende godhet - så vel som deres spesielle forbindelse til oss og den naturlige verdenen de elsker å leke i - for å inspirere folk overalt til å gjøre mer, være mer og innse at vi alle er en del av naturen. Vår kjærlighet til hunder og vår 20-årige historie er tydelig i alt vi gjør. Vi utforsker og eksperimenterer alltid, jobber og omarbeider, tester og tester på nytt – helt til hundene våre gir oss beskjed om at vi fikk det riktig.

1
Viser 1 til 7 (av 7 produkter)

Trykk ENTER for å søke