Karlsen Hesteutstyr
0,-
Lukk
Handlekurven er tom

Subtotal: 0,-

 

Acavallo

Acavallo ble grunnlagt i 2003 i Italia. Acavallo har 360° kunnskap innen hesteteknisk utstyr. Selskapets flaggskipprodukt er en terapeutisk gel , den samme som brukes i helsevesenet for å fremme helsen til pasienter. Fra kombinasjonen av gelen med forskjellige naturlige og høyteknologiske materialer, oppstår en utrolig samling salunderlag for hestens velferd og beskyttelse for å forbedre den atletiske ytelsen.

Gjennom årene har selskapet utvidet sitt produktspekter på markedet ved å lansere nye innovative elementer, som den populære setesparekolleksjonen , hestestøvler , gjorde og mer, alle med geleinnlegg for å sikre maksimal komfort og beskyttelse. Opprettelsen av Arena Alupro stigbøyler bekrefter selskapets fokus på hestevelferd.

Mange internasjonale toppryttere tar til orde for Acavallo-produkter, den olympiske dressurmesteren Charlotte Dujardin, Scott Brash, Valentina Truppa, Simon Delestre og mange andre.

Acavallo har påtatt seg en spennende ny utfordring ved å utvikle en nyskapende samling av saler og tilbehør, teknisk bevist for fremtidige behov. Fokuset er basert på to grunnleggende prinsipper som igjen smelter sammen til ett: hestens og rytterens velvære.

Acavallo er tilstede i over 50 land over hele verden og har en rekke patenter, som viser høye standarder for innovasjon.

I 2018 ble Acavallo kjøpt av Amahorse Trading

1
Viser 1 til 16 (av 16 produkter)

Trykk ENTER for å søke